Rólunk

A kihívásokra nem kifogást, hanem megoldást keresünk. Legyen szó egy íves tolóajtóról, vagy egy antik deszkaburkolatú 6 méter hosszú bárpultról, vagy netán egy elemeire bontott Rubik tehénről..

Amennyiben tömegtermék helyett inkább valami egyedire vágyik, vagy netán speciális méretű bútorra lenne szüksége, biztosak vagyunk benne, hogy tudunk megoldást az igényeire.

Cégünk 21 éve bútorgyártással foglalkozik. Folyamatosan bővülő gépparkunk, tapasztalt kollégáink megfelelő biztosítékot nyújtanak arra, hogy egyedi, minőségi megoldással legyen gazdagabb.

2015 óta Favorit Beton  szakkivitelezőként  bútorok és beton burkolatok  készítését is vállaljuk.

Számos belsőépítész és lakberendező partnerrel állunk kapcsolatban, így a komplex igényeire partnereink segítségével megtalálhatja a megfelelő megoldást.

Fő tevékenységünk a bútorkészítés, de üzletberendezés, kiállítási stand készítése, beton burkolatú bútorok, lépcsők készítése, fém vázas lépcsők, teraszok készítését is vállaljuk.

Szakképzett csapatunk gondoskodik a bútorok szállításáról, beszereléséről.

Mivel egyedi elképzeléseket valósítunk meg, előzetes egyeztetés, kapcsolatfelvétel szükséges, az árak és a határidők pontosítása végett.

REFERENCIÁK

Mountex // Rock point  galéria

Lánchíd Design Hotel

Örkény István Színház galéria

Balatonfenyves Yacht Club galéria

Alsóörs Marina Hotel galéria

Ramada Hotel galéria

Nyíregyháza megyei könyvtár galéria

Book R Kids galéria

Budapesti Placc Fesztivál videó

Ogilvy PR galéria

Határőrség galéria

Diákhitel Központ galéria