Fürdőszoba

Ha a következő hónapokban fürdőszobája felújításán vagy bővítésén gondolkodik, érdemes elgondolkodnia, hogy a glettbetont válassza. 

A favorit glettbeton a fürdőszobákban töretlen népszerűségnek örvend köszönhetően annak, hogy számos lakberendezési stílushoz kiválóan illeszkedik. Legfontosabb tulajdonsága, hogy sokféleképpen alkalmazható padló- és falburkolatként, de polcok vagy magának a fürdőszobabútornak a kialakítására is!

Kicsi a fürdőszoba? Legyen tágasabb!

Ha a favorit glettbetont választjuk, az egybefüggő felület miatt nagyobbnak, tágasabbnak érezzük a fürdőszobánkat. Ha világosabb színeket választunk a padlóra és a falakra, ez az érzés még fokozható.

Vízálló

A megfelelően előkészített felület kulcsfontosságú a fürdőszobában alkalmazott glettbeton esetében. Mi, a T.C.S. Kft szakemberei több éves glettbeton kivitelezői tapasztalattal és szaktanácsadással a hátunk mögött tudjuk, hogy megfelelő szaktudás, alapanyagok és gépek nélkül nehézkesen lehet hibátlan fürdőszobai felületet előállítani. A glettbeton rendszer önmagában vízzáró, de a vízzel közvetlenül érintkező felületeknél ugyanúgy, mint a csempe esetében, szükséges egy vízzáró réteg kialakítása is. A vízálló tulajdonságnak köszönhetően ellenáll a környezeti páratartalomnak, és a vízgőznek is.

Meglévő csempeburkolatra is kenhető

Ez a bevonat kiválóan tapad gyakorlatilag bármilyen hordozóhoz, például a csempéhez, amely a fürdőszoba egyik fő anyaga. Ennek köszönhetően nem szükséges a lecserélni kívánt csempeburkolatot feltörni, közvetlenül felkenhető rá a glettbeton.