Lépcső

A látszóbeton lépcső a mai kor dekorációs burkolata. Egyre gyakoribb Magyarországon is, hogy üzletekben, hotelekben és magánlakásokban is glettbetonnal burkolt falat, padlót és lépcsőt látni. Nem véletlen, mert a glettbeton által kínált vízálló és csúszásmentes felületeknek köszönhetően óriási népszerűségre tett szert a belső terek kialakításában.

A glettbeton lépcső előnyei

A glettbeton bevonatú lépcsők egyre népszerűbbek több okból is, mindenekelőtt azért, mert nincs szükség tágulási hézagokra, ellentétben például a fa- vagy parkettalépcsőkkel, egybefüggő, fugamentes felületet képez.

Felejtse el a glettbeton lépcsőkkel végzett bontási munkákat

A Favorit glettbeton egy erősen tapadó dekoratív bevonat, amelyet közvetlenül egy meglévő anyagra, például csempére vagy betonra visznek fel. Versenyelőny, amely lehetővé teszi a lépcsők glettbetonnal történő felújítását építési munkák és törmelék nélkül néhány óra alatt, ezzel járó időt és költségeket megtakarítva.

Vékony

Mivel vékony, 2-3 mm vastag felületet képez, ezért a glettbeton nem befolyásolja a szerkezeti terhelést. Az anyag tulajdonságainak köszönhetően falra rögzített lépcsőfokok, úgynevezett lebegő lépcső kialakítása is lehetséges.

Ellenálló

A glettbeton lépcsők tartósak. Kiváló állapotban maradnak az évek során, köszönhetően a magas kopásállóságuknak.

Egyszerű tisztítás

A glettbeton lépcsők nagyon praktikusak, mivel könnyen tisztíthatóak, tekintve, hogy hézag mentes, összefüggő felület, ami gyorsabbá és egyszerűbbé teszi az egyes lépcsőfokok tisztítási folyamatát. Elegendő enyhe szappanos vízzel áttörölni.

Fontos!

Meglévő öntött beton lépcső, vagy gipszbeton lépcső burkolása Favorit Betonnal a hibák, töredezések repedések kijavítása után lehetséges.